Spring naar het artikel

Proclaimer

Van deze informatie mag u het volgende verwachten:

  • de informatie is correct en actueel
  • teksten en beeldmateriaal zijn nooit kwetsend, stuitend of discriminerend van aard
  • teksten zijn begrijpelijk

Fouten of onvolledige informatie

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Laat het ons dan weten, wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site daarmee te verbeteren. U kunt met de feedback-tab aan de rechterzijde van alle pagina's uw reactie achterlaten. U krijgt op die feedback geen reactie van de gemeente terug omdat wij uw gegevens niet kunnen achterhalen.

Privacy en cookies

CEPHIR maakt gebruikt van cookies om haar website te analyseren en te verbeteren. Uit bezoek aan cephir.nl verkregen informatie wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site en voor bezoekstatistieken.

Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. CEPHIR behoudt zich het auteursrecht voor van informatie op cephir.nl, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s.

Toegankelijkheid

CEPHIR vindt een goede digitale dienstverlening belangrijk. Daarom willen we onze website voor iedereen toegankelijk maken. Er wordt doorlopend aan de site gewerkt om de toegankelijkheid verder te verbeteren.