Spring naar het artikel

Seminars

CEPHIR organiseert jaarlijks een aantal ontmoetingen tussen onderzoekers, bestuurders en hulpverleners waarin een inhoudelijk thema vanuit verschillende zijden belicht wordt. Dit zijn de CEPHIR seminars.

Seminars zijn voor iedereen toegankelijk en er zijn geen kosten aan verbonden. Van elk seminar verschijnt uiterlijk drie weken van tevoren een programma met een korte toelichting. Accreditatie voor ABSG wordt aangevraagd voor de meeste seminars. Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuwe seminars, meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

U kunt zich aanmelden voor de seminars door een mail te sturen naar Marieke van Rijs: m.vanrijs.1@erasmusmc.nl

 

Hieronder vindt u een overzicht van de  voorgaande seminars

Donderdag 8 november 2018: Dementie in uw gemeente


In dit seminar wordt onderzoek, beleid en praktijk verbonden rondom het thema dementie.

GGD Rotterdam-Rijnmond, CEPHIR en het stimuleringsprogramma Gezond in...(Platform31 en Pharos) organiseren 8 november (tussen 12.00 – 18.00 uur) een regiobijeenkomst in Nissewaard bij Theater de Stoep. Op deze middag besteden we aandacht aan ouderen en dementie: hoe groot is het probleem, hoe ontwikkelt het zich, en wat betekent het voor de groep van mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden en welke -preventieve- interventiemogelijkheden hebben gemeenten en uitvoeringspraktijk? De bijeenkomst is bedoeld voor: bestuurders, beleidsmakers, professionals en instellingen die actief zijn op het gebied van ouderen en dementie.

U bent van harte uitgenodigd! We stellen het op prijs als u deze uitnodiging verspreidt binnen uw eigen organisatie en netwerk, zodat we een divers publiek tegemoet kunnen zien. Aanmelden kan op de website van Pharos.